Sunday, September 30, 2012

محشو الطماطم

المقادير:
كيلو طماطم وراعى ان تكون كلها مقاس واحد علشان السواء - كوب دجاج ناضج مفرى - توابل - كوب جزر مبشور - كوب بصل مفروم - كوب بقدونس مفروم - زيت - كوب فلفل شرائح
الطريقة:
  • تقور الطماطم وتدهن بالملح وتقلب فى طبق وتترك
  • يشوح البصل فى قليل من الزيت ثم يضاف الفلفل والجزر
  • يضاف قلب الطماطم وتترك لتسبك وتضاف التوابل
  • يضاف البقدونس ويقلب على النار ثم يرفع ويضاف الدجاج
  • يقلب الخليط جيدا ويعاد التتبل
  • تحشى كل واحدة من الطماطم بالخليط وتلف فى ورق الفويل
  • ترص فى طبق فرن مع قليل من الماء وتدخل الفرن مدة ربع ساعة ثم ترص فى طبق التقديم وتجمل وتقدم ساخنة مع السلاطة فتكون وجبة كاملة

No comments:

Post a Comment