المقادير:
كيلو طماطم وراعى ان تكون كلها مقاس واحد علشان السواء - كوب دجاج ناضج مفرى - توابل - كوب جزر مبشور - كوب بصل مفروم - كوب بقدونس مفروم - زيت - كوب فلفل شرائح
الطريقة:
- تقور الطماطم وتدهن بالملح وتقلب فى طبق وتترك
- يشوح البصل فى قليل من الزيت ثم يضاف الفلفل والجزر
- يضاف قلب الطماطم وتترك لتسبك وتضاف التوابل
- يضاف البقدونس ويقلب على النار ثم يرفع ويضاف الدجاج
- يقلب الخليط جيدا ويعاد التتبل
- تحشى كل واحدة من الطماطم بالخليط وتلف فى ورق الفويل
- ترص فى طبق فرن مع قليل من الماء وتدخل الفرن مدة ربع ساعة ثم ترص فى طبق التقديم وتجمل وتقدم ساخنة مع السلاطة فتكون وجبة كاملة
No comments:
Post a Comment